olen mia, porvoolainen valokuvaaja ja tanssikouluyrittäjä

Kuvaan pääasiassa muotokuvia, eli ihmisiä eri elämäntilanteissa.

Vahvuuksiini kuuluu kuvaustilanteen saaminen rennoksi ja hauskaksi. Näytän sinulle myös matkan varrella otoksia, jotta näet jo kuvauksissa olevasi parhaimmillasi. Itselleni kuvaamisessa tärkeintä on valo. Jos ei ole valoa, ei ole valokuvaa. Koen ehkä suurimmaksi vahvuudekseni nähdä ihmisten parhaimmat ja edustavimmat puolet ja vangita ne otoksiini.

01.


FAKTA 1


Olen taiteellinen ja huumorintajuinen. Nautin viihteestä, sketseistä ja hassuttelusta. Tykkään kovasti myös lukemisesta. Mitä enemmän sivuja, sen parempi!

02.


FAKTA 2


Minut tekee onnelliseksi aurinko, ulkomaan lomat, mökkeily, läheiset, laiskat aamut, leikkokukat siistissä kodissa, toimiva elektroniikka, vastaleikatun nurmikon tuoksu ja sepelkyyhkyn huhuilu. Myös leppoisat iltahetket, hyvät suoratoistosarjat ja lautapelit riemastuttavat.

03.


FAKTA 3


Minut tekee onnettomaksi valehtelu, kateellisuus, ennakkoluulot, arvosteleminen ja tuomitseminen, laiskuus, väärinkäsitykset, uskottomuus ja aikaansaamattomuus.

04.


FaKTA 4


Olen luotettava, aikaansaapa ja ahkera. Arvostan asioissa joustamista aina, kun se on mahdollista. Innostun helposti ja rakastan sitä piirrettä itsessäni! Olen pedantti perfektionisti. Teen sen minkä lupaan ja mielelläni vähän enemmän. 

Tällainen minä kai suurinpiirtein olen. Mukavuudenhaluinen, leppoisa, ahkera ja lämminsydäminen tyyppi. Uskoisin, että viihdyt kanssani ja saamme kuvien lisäksi myös kuvaushetkistä mukavia ja huolettomia. <3

KAUNIS KIITOS
"Suosittelen lämpimästi. Ihanan iloinen ja mukavin ihminen ikinä. Kuvia tekee ammattitaidolla ja intohimolla. Näkee heti että rakastaa sitä mitä tekee. Sydämellisin tanssiopettaja ja valokuvaaja ikinä."
"Aivan mielettömän upeita kuvia ja kyky tehdä kuvaus niin, että sitä ei edes juhlapaikalla huomaa - uskomatonta! Suosittelen lämpimästi!"
"Isot suositukset, lämminhenkinen ja niin iloinen valokuvaaja. Upea taito ikuistaa hääjuhlan hetket valokuviin, niin että tunnelma säilyy. Ammattitaitoa suurella sydämellä! Olemme äärettömän kiitollisia että saimme sinut meidän häihin kuvaamaan!"