Wanhan Peltolan kesämarkkinat 4.7.

Oi ihanaa, ennen kun ryhdyin tuumimaan tätä artikkelia innostuin katsomaan TÄMÄN VIDEON. Se on kuvattu viime kesänä Ristiinassa, Wanha Peltola– nimisen kartanoravintolan kesämarkkinoilta. Video on täynnä niin ihania kesätunnelmia! On lyhythihaisia paitoja, kanoja, live-musiikkia, järvivettä, rantasauna, räiskäleitä, pomppulinna, touhukkaita ihmisiä ja naurua. Voi kunpa osaisin arvostaa kesää yhtä paljon sitten kun se alkaa, kun nyt! Onhan se kuitenkin paras vuodenaika! Mielestäni.

Nämä tämän postauksen kuvat liittyvät tulevan kesän kesämarkkinoihin, jotka järjestetään Wanhassa Peltolassa 4.7. (tästä linkistä lisäinfoa!). Matkaan kannattaa lähteä kauempaakin, sillä ohjelmaa, puitteita, ihasteltavaa, kotieläimiä, historiaa ja hyvää ruokaa riittää! Lapset siis autoon ja matkalle maalaismaisemiin. :) Tänäkin vuonna Onni Pelle ja hattarakone on paikalla. Myös mm. Marko Putkonen ja Krista Putkonen-Örn on luvanneet esiintyä, samoin nämä veikeät herrasmiehet, joista postauksen kuvat on otettu. Kyseessä on Le Landeur– niminen orkesteri, joka soittaa persoonallista ranskalaishenkistä musiikkia sekoitettuna pohjoismaiseen mausteeseen. Tämä koktaili aikaansaa erikoisen, hauskan ja koskettavan tyylin! Kutkuttavaa päästä kuulemaan.

Mutta nyt minun on palattava kesäisistä tunnelmista takaisin kevääseen ja sen vilkkaisiin touhuihin. Kalenteri ei siedä pitkiä jaaritteluja täällä blogin puolella, vaan hoputtaa eteenpäin. Toinen tietsikka siis auki, musiikkeja leikkaamaan ja sitä rataa. Ihanaa toukokuista tiistaita sinullekin! <3

Le Landeur, WANHA PELTOLA, ravintola ristiina, ravintola mikkeli, pitokartano ristiina, lilychristina, lilychristina photography, valokuvaaja porvoo, valokuvaus porvoo, bändikuvaus, muotokuvaus porvoo, Le Landeur, WANHA PELTOLA, ravintola ristiina, ravintola mikkeli, pitokartano ristiina, lilychristina, lilychristina photography, valokuvaaja porvoo, valokuvaus porvoo, bändikuvaus, muotokuvaus porvoo, Le Landeur, WANHA PELTOLA, ravintola ristiina, ravintola mikkeli, pitokartano ristiina, lilychristina, lilychristina photography, valokuvaaja porvoo, valokuvaus porvoo, bändikuvaus, muotokuvaus porvoo, Le Landeur, WANHA PELTOLA, ravintola ristiina, ravintola mikkeli, pitokartano ristiina, lilychristina, lilychristina photography, valokuvaaja porvoo, valokuvaus porvoo, bändikuvaus, muotokuvaus porvoo,

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

HEI YSTÄVÄT

Mukavaa kun löysit blogiini! Blogista pääset kurkkimaan töitäni, vapaa-ajan puuhastelujani, sekä lukemaan valokuvaamisesta yleisesti. Toivottavasti viihdyt!

KATEGORIAT

VIIMEISIMMÄT ARTIKKELIT

Menu