Uusi perheenjäsen Lili | samojedinkoira

Huh hei hulinaa!

Täytyy sanoa, että viettänen parhaillaan kiireisimpiä aikoja sitten… En edes muista milloin viimeksi olin näin kiireinen. Syykin on vähän häilyväinen. Ei tässä nyt niin paljon erikoistilanteita ole. Kuvauksia, kuvankäsittelyä, palavereita, tanssikoulujuttuja ja normaalia arkea.

Nyt istun kahvilassa Helsingissä. Lapset menivät äidilleni viikonlopun viettoon ja minä painelen pian Porvooseen mieheni ja pienen Lili koiramme luokse. Kirjoitin työlistaan jo noin 3 viikkoa sitten, että ”lili blogiin”, mutta tässä ollaan. Lili, tai kukaan muukaan pienistä asiakkaistani (olen kuvannut lapsia nyt eniten) ei ole vielä blogissani vilahtanut, vaikka kuvia olisi mielin määrin jaettavana! Ehkä ensi viikko on jo rauhallisempi ja pääsen purkamaan kuvia menneistä kuvauksista. Niiltä ajoilta, kun lunta ja pakkasta oli vielä yllin kyllin. :)

idkuva, samojedinkoira, samojedi, koiranpentu, samojedin pentu, koirakuvaus, lilychristina photographysamojedinkoira, samojedi, koiranpentu, samojedin pentu, koirakuvaus, lilychristina photography

Tämän postauksen päätähti on kuitenkin Samojedinkoiramme Lili Kylli. Tyttäreni vihaa Lilin toista nimeä, enkä ihmettele miksi. Ei se ihan niin komiasti soinnu kuin kuvitella voisi, mutta eikös se anna sitäkin enemmän luonnetta meidän pienelle haukulle. Lili on nyt vajaa 4-kuinen, leikkisä ja ihmisrakas pallero. Se puree meidän kaikkien käsiä, jalkoja ja vaatteita ja nappaa naskalihampaisiinsa kaikki irtonaiset tumput, pehmolelut ym. tavarat. Lili ei vielä ole täysin sisäsiisti ja se ottaa päähän. Lili rakastaa ulkoilua, lunta, ihmisiä ja eläimiä. Ja koiranmakkaraa. Lili ei saa ihmisten ruokaa, paitsi ehkä juustoa joskus, kun harjoittelemme ”maahan” -käskyä. Lili osaa mennä maahan, olla paikallaan (kun ei ole häiriötekijöitä lähellä), pissata käskystä, istua ja katsoa silmiin ennen ruoan saamista ja antaa tassua. Lili osaa myös tulla luokse pillin vihellyksestä. Tottelee se toki omaa nimeäänkin. Lili antaa minun leikata kynsiään oikein kiitettävästi, eikä kamalasti suutu, kun pesemme sen ja föönaamme kuivaksi. Kelpo koira meillä!

samojedinkoira, samojedi, koiranpentu, samojedin pentu, koirakuvaus, lilychristina photographysamojedinkoira, samojedi, koiranpentu, samojedin pentu, koirakuvaus, lilychristina photographysamojedinkoira, samojedi, koiranpentu, samojedin pentu, koirakuvaus, lilychristina photographysamojedinkoira, samojedi, koiranpentu, samojedin pentu, koirakuvaus, lilychristina photographysamojedinkoira, samojedi, koiranpentu, samojedin pentu, koirakuvaus, lilychristina photographysamojedinkoira, samojedi, koiranpentu, samojedin pentu, koirakuvaus, lilychristina photographysamojedinkoira, samojedi, koiranpentu, samojedin pentu, koirakuvaus, lilychristina photography

Kuvat on aikajärjestyksessä. Lilistä kasvaa keskikikoinen koira, eli vielä on matkaa. Nyt se on hiukan alle polven korkuinen.

samojedinkoira, samojedi, koiranpentu, samojedin pentu, koirakuvaus, lilychristina photographysamojedinkoira, samojedi, koiranpentu, samojedin pentu, koirakuvaus, lilychristina photographysamojedinkoira, samojedi, koiranpentu, samojedin pentu, koirakuvaus, lilychristina photographysamojedinkoira, samojedi, koiranpentu, samojedin pentu, koirakuvaus, lilychristina photography

Tällainen vesseli siis meillä! Mukava tapaus, vaikkakin vielä hiukan työläs.

Ny pakkaan kamani ja lähden eteenpäin. Luulisi kahvilahenkilökunnankin jo ihmettelevän, kun istun täällä yhä edelleen pelkön kahvikupin voimalla. Josko antaisin tilaan paremmin maksaville asiakkaille.

Ihaninta viikonloppua, kiva kun eksyit blogiini!

-Mia-

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

HEI YSTÄVÄT

Mukavaa kun löysit blogiini! Blogista pääset kurkkimaan töitäni, vapaa-ajan puuhastelujani, sekä lukemaan valokuvaamisesta yleisesti. Toivottavasti viihdyt!

KATEGORIAT

VIIMEISIMMÄT ARTIKKELIT

Menu