Uuden alku

Mielestäni blogien ja valokuvaajien nettisivut saisivat olla persoonallisia ja kertoa lukijalle heti, minkälaisen ihmisen kanssa on tekemisissä. Sivujen tulisi olla sellaiset, joissa vierailija viihtyy ensi sekunteista lähtien. Tai sitten ei viihdy lainkaan. Jos toisen laatima sivutyyli ei natsaa ollenkaan, lienee turhaa olettaa, että sisältökään olisi rankasti erilaisempaa. Vaikka minunkaan, (tai kenenkään muunkaan) päätehtävänä ei olisi tarjota muuta, kuin laadukkaita kuvia kuluttajaystävälliseen hintaan, haluan antaa ripauksen enemmän. Kun kerran pystyn. Kun kerran osaan ja kun kerran olen tosissani.

Rakastuin tähän ProPhoton malliin heti, kun sen näin. Mallin on suunnitellut Dawn Alderman. Meissä taitaa hänen kanssaan olla siis jotain yhteistä. Näillä sivuilla minä viihdyn. Näillä on mukava hengailla ja tänne on mukava palata. Toivottavasti tämä on sinustakin kotoisa alusta seurata töitäni ja löytää inspiraatiota elämäsi omiin pieniin-suuriin hetkiin.

IMG_3352 kopiolilychristina, lilychristina pictures, lilychristina photography, muotokuvaus helsinki, nature picture, nature photographylilychristina, lilychristina pictures, lilychristina photography, muotokuvaus helsinki, nature picture, nature photography

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

HEI YSTÄVÄT

Mukavaa kun löysit blogiini! Blogista pääset kurkkimaan töitäni, vapaa-ajan puuhastelujani, sekä lukemaan valokuvaamisesta yleisesti. Toivottavasti viihdyt!

KATEGORIAT

VIIMEISIMMÄT ARTIKKELIT

Menu