Salamakuvaus

Mä en ole mikään salamakuvaaja. Haluaisin kyllä olla. Kaikki laitteet on hankittuna ja kurssejakin on oikein käyty. Se missä mättää, on harjoituksen puute. Se, että jaksaisin kasata salamani ja treenata. Käyttää aikaani ja energiaa. Katsoa lisää opetusvideoita ja paneutua aiheeseen. Kun periaatteessa olisi kaikki edellytykset olemassa ja vieläpä kiinnostusta. Mutta sitten ei jaksakaan…

Näitä kuvia varten kävin ottamassa testikuvia tyttäreni kanssa, sillä olin päättänyt kuvata seuraavissa häissä salamalla sisätiloissa. (Tuskan)hiki lensi setuppia rakentaessa ja kuvaillessa, mutta jotain sain sentään aikaiseksi. Lopulta omaan silmään tämä tunnelma osoittautuikin aika kivaksi.

En missään nimessä oleta tämän kertaponnistuksen päätteeksi ryhtyväni heti salamakuvaajaksi, mutta ainakin ensimmäinen askel on otettu. Ehkä kasaan salamani vielä toistekin tämän sesongin aikana.

Mitä sinä tykkäät?

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

HEI YSTÄVÄT

Mukavaa kun löysit blogiini! Blogista pääset kurkkimaan töitäni, vapaa-ajan puuhastelujani, sekä lukemaan valokuvaamisesta yleisesti. Toivottavasti viihdyt!

KATEGORIAT

VIIMEISIMMÄT ARTIKKELIT

Menu