Punainen lato

Vietimme osan pääsiäisestämme maaseudulla. Saunoimme, söimme hyvin ja teimme puutöitä. En ollut ajatellut kuvaavani reissulla muuta kuin satunnaisia ruoka,- ja hengailukuvia (ja kun nyt miettii, en tainnut kuvata edes niitä…). Ostin nimittäin hetki sitten Samsung Galaxy Note8 -puhelimen ja sen kameran ollessa niin hyvä, sorrun kerta toisensa jälkeen ottamaan ns. peruskuvat sillä. Missä ei tietenkään ole mitään väärää, kamera on erinomainen! Voi kurkata hlö. koht. Instagram-tililtäni kuvia Note8-puhelimelta, suurin osa niistä on kuvattu sillä >>

Poikani veistokuvat koottiin siis hetken mielijohteesta ilman minkäänlaista ennakkosuunnittelua. Lenkillä koirani kanssa ihastelin maaseudun latoja ja kysyin, olisiko meillä lupa kuvata semmoisessa pari kuvaa. Luvan saatuani kurkkasin mitä päällepantavaa poikani oli pakannut ja niillä mentiin. Ladot on muuten jotenkin supermielenkiintoisia! Niitä on joka puolella Suomea, ne kaikki näyttää siltä, että kolme pikku porsasta saisi ne puhaltamalla nurin ja ettei niissä voi olla mitään sisällä (muuta kuin ehkä kummituksia). Ne on mystisiä ja vähän pelottavia. Eikö?! Näillä mietteillä kohti yhtä Suomen miljoonista ladoista.

Tämä lato oli enimmäkseen täynnä kalastustarvikkeita (mikä on sinällään hassua, kun vettä ei tietääkseni ollut kovinkaan lähellä). Paikka oli kiehtova ja tarjosi paljon virikkeitä! Hakusassa oli kuitenkin vain yksi kuva, joten kivan paikan löydyttyä räpsimme hetken ja palasimme kotiin. Itse inspiroiduin ladon suojaisasta ja luonnonvaloisesta fiiliksestä ja toivon kovasti pääseväni moiseen vielä uudelleenkin! Mitä sinä pidät?

Mukana menossa: Canon 5D mk 4 runko + Canon 50mm f1.2 -objektiivi.

valokuvaaja porvoo, lapsivalokuvaus, lapsivalokuvaus porvoo, lapsivalokuvaaja porvoo, porvoolainen valokuvaaja, lapsikuvaus, lapsikuvaus porvoo, lapsikuvaus uusimaa, child photography, children photography, Finnish photographer, lilychristina photography, valokuvaus porvoo, children portrait, valokuva lapsesta, lapsikuva, muotokuva, muotokuvaus, portrait photographyidkuva, valokuvaaja porvoo, lapsivalokuvaus, lapsivalokuvaus porvoo, lapsivalokuvaaja porvoo, porvoolainen valokuvaaja, lapsikuvaus, lapsikuvaus porvoo, lapsikuvaus uusimaa, child photography, children photography, Finnish photographer, lilychristina photography, valokuvaus porvoo, children portrait, valokuva lapsesta, lapsikuva, muotokuva, muotokuvaus, portrait photographyvalokuvaaja porvoo, lapsivalokuvaus, lapsivalokuvaus porvoo, lapsivalokuvaaja porvoo, porvoolainen valokuvaaja, lapsikuvaus, lapsikuvaus porvoo, lapsikuvaus uusimaa, child photography, children photography, Finnish photographer, lilychristina photography, valokuvaus porvoo, children portrait, valokuva lapsesta, lapsikuva, muotokuva, muotokuvaus, portrait photographyvalokuvaaja porvoo, lapsivalokuvaus, lapsivalokuvaus porvoo, lapsivalokuvaaja porvoo, porvoolainen valokuvaaja, lapsikuvaus, lapsikuvaus porvoo, lapsikuvaus uusimaa, child photography, children photography, Finnish photographer, lilychristina photography, valokuvaus porvoo, children portrait, valokuva lapsesta, lapsikuva, muotokuva, muotokuvaus, portrait photography

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

HEI YSTÄVÄT

Mukavaa kun löysit blogiini! Blogista pääset kurkkimaan töitäni, vapaa-ajan puuhastelujani, sekä lukemaan valokuvaamisesta yleisesti. Toivottavasti viihdyt!

KATEGORIAT

VIIMEISIMMÄT ARTIKKELIT

Menu