Lokinpoika kepin nokassa

Perjantai.

Ehkä viikon paras päivä. Omalla kohdallani se on tarkoittanut uuden hauskan, haastavan, mielenkiintoisen, kreisin, lämminhenkisen ja kutkuttavan projektin alkua. Se tulee tarkoittamaan myös iltaa mitä parhaimmassa seurassa ja löysien viikonloppuvaatteiden kaivamista kaapista, kunhan siihen hetkeen päästään.

Tarkoituksenani oli julkaista teille perjantain kunniaksi kuvia rakentamastani kukka,- kivi,- ja kynttiläasetelmasta, mutta sitten lightroom toikin eteeni nämä julkaisemattomat (ja unohtamani) kuvat kepin nokalla keikkuvasta lokista. Ja siihen jäi se kiviasetelma! Hyllylle. Te kivistä ja tunnelmasta piittaavat, voin lohduttaa teitä kertomalla että tämä tuijotteleva lokki on sata kertaa komeampi, kuin asetelmani. Ette menettäneet mitään. Päinvastoin.

Nautinnollista viikonlopun alkua sinullekin!

lintuvalokuva, bird, birds, scandinavian birds, lilychristina, lilychristina photography, luontokuvaus, eläinkuvaus, luontokuvat, nature picture, book cover,lintuvalokuva, bird, birds, scandinavian birds, lilychristina, lilychristina photography, luontokuvaus, eläinkuvaus, luontokuvat, nature picture, book cover,lintuvalokuva, bird, birds, scandinavian birds, lilychristina, lilychristina photography, luontokuvaus, eläinkuvaus, luontokuvat, nature picture, book cover,

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

HEI YSTÄVÄT

Mukavaa kun löysit blogiini! Blogista pääset kurkkimaan töitäni, vapaa-ajan puuhastelujani, sekä lukemaan valokuvaamisesta yleisesti. Toivottavasti viihdyt!

KATEGORIAT

VIIMEISIMMÄT ARTIKKELIT

Menu