Lapsienergiaa

Huomenta!

Espanjassa paistaa aurinko. On niin ihana herätä uuteen aamuun, kun joka puolella on vihreätä, sinistä, kullankeltaista ja kirkasta. Voi kun se paistaisi meillä Suomessakin… Mikä ihme siinä on, että ne pilvet aina kasaantuvat Suomen päälle? Että kun lentokoneella lähestyy pohjolaa, joutuu auringon alueelta synkille seuduille ja laskeutuminen tehdään miltei poikkeuksetta paksun pilvivaipan läpi… Huoh.

Aurinko saa valokuvatkin loistamaan! Se tekee väreistä kirkkaita ja herkullisia. Sininen on sinistä ja vihreä vihreätä. Voi kuinka nautin! Tavallaan hassu konteksti tähän yhteyteen, kun nämä alla olevat kuvat eivät tällä kertaa olekaan niitä kaikista värikkäämpiä. Otin tuossa hetki sitten NÄMÄ SKEITTI-KUVAT, enkä tällä kertaa halunnut lopputuloksesta aivan samanlaista. Lisäsin näihin pikkulasten skuuttikuviin yhden lightroomin preseteistä (tavallaan filtterin) ja avot, lopputulos on hauskan vanhanaikainen ja postikorttimainen. Ei tämä ehkä sitä ominta minää ole, mutta kokeilu on aina kivaa! Ja sallittua varsinkin silloin kun vaan bloggaa, eikä tee asiakastyötä. :)

Mitä sinä tykkäät näistä?

children, kids photography, kids, children photography, lilychristina, lilychristina photography, valokuvaaja porvoo, lapsivalokuvaus porvoo, valokuvaus porvoo, valokuvaaja helsinki, urheilu, skuutti, skuuttaus, skuuttikuvaus, skeittipuisto, skeittiramppi, children, kids photography, kids, children photography, lilychristina, lilychristina photography, valokuvaaja porvoo, lapsivalokuvaus porvoo, valokuvaus porvoo, valokuvaaja helsinki, urheilu, skuutti, skuuttaus, skuuttikuvaus, skeittipuisto, skeittiramppi,children, kids photography, kids, children photography, lilychristina, lilychristina photography, valokuvaaja porvoo, lapsivalokuvaus porvoo, valokuvaus porvoo, valokuvaaja helsinki, urheilu, skuutti, skuuttaus, skuuttikuvaus, skeittipuisto, skeittiramppi,children, kids photography, kids, children photography, lilychristina, lilychristina photography, valokuvaaja porvoo, lapsivalokuvaus porvoo, valokuvaus porvoo, valokuvaaja helsinki, urheilu, skuutti, skuuttaus, skuuttikuvaus, skeittipuisto, skeittiramppi, children, kids photography, kids, children photography, lilychristina, lilychristina photography, valokuvaaja porvoo, lapsivalokuvaus porvoo, valokuvaus porvoo, valokuvaaja helsinki, urheilu, skuutti, skuuttaus, skuuttikuvaus, skeittipuisto, skeittiramppi, children, kids photography, kids, children photography, lilychristina, lilychristina photography, valokuvaaja porvoo, lapsivalokuvaus porvoo, valokuvaus porvoo, valokuvaaja helsinki, urheilu, skuutti, skuuttaus, skuuttikuvaus, skeittipuisto, skeittiramppi,children, kids photography, kids, children photography, lilychristina, lilychristina photography, valokuvaaja porvoo, lapsivalokuvaus porvoo, valokuvaus porvoo, valokuvaaja helsinki, urheilu, skuutti, skuuttaus, skuuttikuvaus, skeittipuisto, skeittiramppi,

 

 

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

HEI YSTÄVÄT

Mukavaa kun löysit blogiini! Blogista pääset kurkkimaan töitäni, vapaa-ajan puuhastelujani, sekä lukemaan valokuvaamisesta yleisesti. Toivottavasti viihdyt!

KATEGORIAT

VIIMEISIMMÄT ARTIKKELIT

Menu