Kuka olen?

Moi,

Ajattelin tässä postauksessa esitellä itseäni hiukan tarkemmin, jotta tietäisitte kenen kanssa olette tekemisissä ja kuka saapuu kuvauksiinne kameroineen.

Lähdetäänpä perusteista.

*Nimeni ei ole LilyChristina, se on Mia. LilyChristina Photography on taiteilijanimi, jolla haluan tulla tunnetuksi valokuvaajana.

*Olen ammatiltani myös tanssija, koreografi ja tanssikouluyrittäjä.

*Lisäksi olen äiti ja vaimo.

lilychristina photographyJa sitten edetään syvemmälle.

*Minulla ei ole koulutusta valokuvaamiseen.  Olen itseoppinut taiteilija, jonka sydän on täynnä intoa, paloa ja kunnianhimoa.

*Olen pedantti perfektionisti. Teen sen minkä lupaan ja mielelläni vähän enemmän.

*Innostun helposti ja rakastan sitä! Viime viikkoina olen innostunut Creativelivestä ja katsonut sieltä valokuvaamiseen liittyviä videoita. Ja tämän takia olen myös valvonut myyyöhään!

*Tällä hetkellä suurin asiakaskuntani koostuu lapsista ja perheistä. Tulevaisuudessa haluan panostaa myös mallikuviin, sillä koen niihin suurta paloa.

valokuvaus porvoo, valokuvaaja porvoo, hyvä valokuvaaja porvoo, lilychristina, lilychristina photography, muotokuvaus, muotokuvaaja, fashion portraits, portraits, finnish photographer, children photography, lapsimuotokuvaus, lapsikuvaus, lapsikuvaus porvoo*Olen taiteellinen usealla alalla (ja hämmästyn sitä yhä uudelleen itsekin. heh)

*Olen huumorintajuinen. Nautin viihteestä, sketseistä, itseironiasta ja sarkasmista. Minua ei siis haittaa jos naurat minulle.

*Tykkään lukemisesta. Mitä enemmän sivuja sen parempi! Tällä hetkellä luen Raamattua. :D Sitä ennen ahmin Lars Keplerin Unissakävelijän (ja nyt odotan malttamattomana seuraavaa osaa).

*Minut tekee onnelliseksi aurinko, ulkomaan lomat, mökkeily, läheiseni, ystävät, laiskat aamut, leikkokukat siistissä kodissa, toimiva elektroniikka, vastaleikatun nurmikon tuoksu ja sepelkyyhkyn huhuilu. Myös leppoisat iltahetket, hyvät Netflix-sarjat ja lautapelit riemastuttavat.

*Minut tekee onnettomaksi valehtelu, kateellisuus, ennakkoluulot, arvosteleminen ja tuomitseminen, väärinkäsitykset, uskottomuus ja aikaansaamattomuus.

*Minua vahvistaa virheet ja niistä oppiminen, rohkeus toteuttaa vaikeitakin asioita ja uskallus tehdä niitä asioita, joita en uskonut uskaltavani tehdä.

*Olen luotettava, aikaansaapa ja ahkera.

*Kun silmä välttää, osaan olla myös laiska, epäsosiaalinen ja vetäytyvä. Näitä ominaisuuksia et ehkä minusta näe, mutta siellä ne omaksi riesakseni ovat.

*Arvostan asioissa joustamista niissä tilanteissa, kun se on mahdollista.

*Tykkään ihmisistä ja eläimistä. Lemppareitani on lapset, kissat ja kiltit koirat. Tykkään myös muodista, kauneudesta ja kivoista tyyleistä. Viimeisin vaatehankintani taitaa olla kiiltävät ja suippokärkiset kengät.

lilychristina photography

Tällainen minä kai suurinpiirtein olen. Mukavuudenhaluinen, leppoisa ja lämminsydäminen tyyppi. Uskoisin, että viihdyt kanssani ja saamme kuvien lisäksi myös kuvaushetkistä mukavia ja huolettomia. <3

Ja kiitos kun seuraat blogiani! Tätä kautta löydät aina ensimmäisenä valokuvatöitäni ja tiedät missä milloinkin mennään. Muutan muuten Espanjasta Suomeen tasan kahden viikon kuluttua, joten nyt kalenterit esiin ja kuvausaikaa varaamaan! Varaus tapahtunee helpoiten tuon yläpalkissa olevan OTA YHTEYTTÄ- linkin kautta. Nähdään ihan pian! <3

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

HEI YSTÄVÄT

Mukavaa kun löysit blogiini! Blogista pääset kurkkimaan töitäni, vapaa-ajan puuhastelujani, sekä lukemaan valokuvaamisesta yleisesti. Toivottavasti viihdyt!

KATEGORIAT

VIIMEISIMMÄT ARTIKKELIT

Menu