Kuin kukkanen | vastasyntyneen kuvaus Porvoo

LilyChristina Photography, vastasyntyneen kuvaus porvoo, vauvakuvaus, vauvakuvaus porvoo, vastasyntyneen kuvaus,  vauva kuvausLilyChristina Photography, vastasyntyneen kuvaus porvoo, vauvakuvaus, vauvakuvaus porvoo, vastasyntyneen kuvaus,  vauva kuvausLilyChristina Photography, vastasyntyneen kuvaus porvoo, vauvakuvaus, vauvakuvaus porvoo, vastasyntyneen kuvaus,  vauva kuvausLilyChristina Photography, vastasyntyneen kuvaus porvoo, vauvakuvaus, vauvakuvaus porvoo, vastasyntyneen kuvaus,  vauva kuvaus

Vastasyntyneen kuvaus on aina erilainen. Toisinaan se menee nopeasti, toisinaan odottelemme tunteja sitä täydellistä hetkeä ja rauhaa. Monet vanhemmista sanovat kuvausten alussa, ”voi kun saisimme kuvia lapsesta silmät auki. Hänellä on niin kauniit silmät.” Kun kuvaukset etenevät, muuttuu toiveet toiseen: ”Voi kun se nyt jo viimein nukahtaisi.” :D Nukkuva lapsi on rento ja hänen asentojaan on helppo muokata toivottuun suuntaan. Hereillä ollessaan pikkuinen kiemurtaa itsensä omiin lempiasentoihinsa, eikä ne välttämättä ole niitä, joihin me vanhempien kanssa tähtäämme. Siksi rauhoittuminen ja lepo on hyvästä. Kun tulet kuvauksiini, syötä ja röyhtäytä lapsi juuri ennen aloitusta. Vaihda kuivaa ylle kun vaippa kostuu ja katso, ettei lapsella ole kylmä tai kuuma. Tästä lähtökohdasta käsin pääsemme hyvään vauhtiin. Lämmitän huoneen ennakkoon noin +28c :n, jotta vauva tarkenisi ilman vaatteitakin. Vanhemmalle vinkkinä, pukeudu niukasti, muuten tulee kamalan kuuma.

Vauvakuvauksiin varaan yleensä 2-4 h. Kuvapakettiin sisältyy noin 10 huolella käsiteltyä kuvaa sekä nettikokoon optimoituna, että täydellä resoluutiolla. Paketissa on aina sekä värillisiä, että mustavalkoisia kuvia. Kuvaan vastasyntyneet mielellään alle 12 pv ikäisinä studiossani Porvoossa. Asiakkaan kotiin harvemmin menen, sillä haluan kuvauksilleni tietyt olosuhteet.

Tämä suloinen vauva oli muistaakseni 11 pv vanha, kun hän tuli kuvauksiini. Aluksi valvottiin ja kummasteltiin maailmaa. Sitten nukuttiin ja napsittiin kuvia. Odotteluajat paransimme äidin kanssa maailmaa. <3 Ihania nämä kohtaamiset. Kertakaikkiaan.

LilyChristina Photography, vastasyntyneen kuvaus porvoo, vauvakuvaus, vauvakuvaus porvoo, vastasyntyneen kuvaus,  vauva kuvausLilyChristina Photography, vastasyntyneen kuvaus porvoo, vauvakuvaus, vauvakuvaus porvoo, vastasyntyneen kuvaus,  vauva kuvausLilyChristina Photography, vastasyntyneen kuvaus porvoo, vauvakuvaus, vauvakuvaus porvoo, vastasyntyneen kuvaus,  vauva kuvaus

Mukavaa kesäpäivän jatkoa sinulle!

-Mia-

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

HEI YSTÄVÄT

Mukavaa kun löysit blogiini! Blogista pääset kurkkimaan töitäni, vapaa-ajan puuhastelujani, sekä lukemaan valokuvaamisesta yleisesti. Toivottavasti viihdyt!

KATEGORIAT

VIIMEISIMMÄT ARTIKKELIT

Menu