Kerrankin rennosti

Tänä vuonna päätimme ystäviemme kanssa juhlistaa vappua rennosti. Ilman paineita tekokivasta vapputorista, täpötäysistä ravintoloista, ylihintaisista vappupalloista tai säästä (joka kylläkin oli upea). Loppupeleissä vaput on kuitenkin kohdallamme niin samanhenkisiä. Kaupungilla on paljon ihmisiä (ja tuttuja). On pallokauppiaita ja paukkuserpentiiniä, kaikilla on kylmä eikä oikein tiedä minne menisi.

Olihan se hauskaa riekkua ja hulinoida silloin teininä, kun ilta toi tullessaan ties mitä. Mutta nyt kun kaikki on jo nähty ja ykkösenä on oma jaksamus ja ennenkaikkea lapset, ei into riitä sellaisen vanhannajan vapun metsästämiseen. Siis sellaisen nuoruuden vapun, kun juotiin siideriä ja istuttiin terassilla isolla kaveriporukalla. Tällä hetkellä täydellinen vappumme syntyi ihan jostain muusta.

Meidän vappu oli täynnä löysiä ja pehmeitä vaatteita, hyviä ystäviä, tuoretta ja vastaleivottua munkkia, mansikoita, sikapaljon simaa ja muita herkkuja. Pelasimme lautapelejä koko porukalla, koristelimme kavereiden kodin täyteen serpentiiniä ja tuhisimme tyytyväisinä ratkaisuumme viettää leppoisa ilta ilman yliyritystä. On se vaan ihanaa olla aikuinen!

Nautihan sinäkin aatosta ja tulevasta pitkästä viikonlopusta! <3

vappu, vappumunkki, munkki, munkit, vappuaatto, lilychristina photography, lilychristina, valokuvaaja porvoo, food, ruokakuva,

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

HEI YSTÄVÄT

Mukavaa kun löysit blogiini! Blogista pääset kurkkimaan töitäni, vapaa-ajan puuhastelujani, sekä lukemaan valokuvaamisesta yleisesti. Toivottavasti viihdyt!

KATEGORIAT

VIIMEISIMMÄT ARTIKKELIT

Menu