Kuka olen

Esittelen tässä hiukan itseäni, jotta tietäisitte kenen kanssa olette tekemisissä ja kuka saapuu kuvauksiinne kameroineen.

Aloitin kuvaamisen vuonna 2014 taiteilijanimellä Lily Christina Photography. Sen monimutkaisuuden takia päätin yksinkertaistaa asioita ja muutin nimeni ihan vaan Mia K: ksi. Koska onhan se vähän helpompi. ;)

RULLAA ALAS JA LUE LISÄÄ

Olen ammatiltani myös tanssija, koreografi ja tanssikouluyrittäjä. Lisäksi olen kahden upean lapsen äiti, Lili- ja Oreo koirien omistaja ja ihan kai kelpo vaimo.

Olen taiteellinen ja aika huumorintajuinen. Nautin viihteestä, sketseistä ja hassuttelusta. Minua ei haittaa sekään, jos naurat minulle. Tykkään kovasti myös lukemisesta. Mitä enemmän sivuja, sen parempi!

Minut tekee onnelliseksi aurinko, ulkomaan lomat, mökkeily, läheiset, ystävät, laiskat aamut aamiaishetkineen, leikkokukat siistissä kodissa, toimiva elektroniikka, vastaleikatun nurmikon tuoksu ja sepelkyyhkyn huhuilu. Myös leppoisat iltahetket, hyvät Netflix-sarjat ja lautapelit riemastuttavat.

Minut tekee onnettomaksi valehtelu, kateellisuus, ennakkoluulot, arvosteleminen ja tuomitseminen, laiskuus, väärinkäsitykset, uskottomuus ja aikaansaamattomuus.

Minua vahvistaa virheet ja niistä oppiminen, rohkeus toteuttaa vaikeitakin asioita ja uskallus tehdä niitä asioita, joita en uskonut uskaltavani tehdä.

Olen luotettava, aikaansaapa ja ahkera. Kun silmä välttää, osaan myös olla laiska, epäsosiaalinen ja vetäytyvä. Näitä ominaisuuksia harvemmin minusta löydät, mutta siellä ne omaksi riesakseni ovat.

Arvostan asioissa joustamista niissä tilanteissa, kun se on mahdollista. Innostun helposti ja rakastan sitä piirrettä itsessäni! Olen pedantti perfektionisti. Teen sen minkä lupaan ja mielelläni vähän enemmän. 

Tykkään ihmisistä ja eläimistä. Lemppareitani on lapset, kissat ja kiltit koirat. 

Tällainen minä kai suurinpiirtein olen. Mukavuudenhaluinen, leppoisa, ahkera ja lämminsydäminen tyyppi. Uskoisin, että viihdyt kanssani ja saamme kuvien lisäksi myös kuvaushetkistä mukavia ja huolettomia. <3

Menu