Gibraltarin apinat

Gibraltar, pala Englantia täällä Espanjassa. Olemme jo pitkään haaveilleet reissusta sinne ja kun siihen viimein tuli tilaisuus, pakkasimme lapset autoon ja lähdimme kaveriperheen kanssa liikenteeseen. Autojono niemenkärkeen oli pitkähkö. Jonotimme kutakuinkin 30 minuuttia, vilautimme passejamme passintarkastuksessa ja sitten, yks kaks olimme Englannissa. Olipa legendaarista, kun viimein tajusi mitä minun haluttiin tajuavan. Turn right, Dont´t stop your car here, French Fries with fish, Museum, jne. Espanjaksi samat jäävät minulle vieläkin pimentoon….

Alhaalta nappasimme vaijerihissin ja seikkailumme Gibraltarin apina-vuorelle alkoi.

(PS. Meillä on vähän huonoja kokemuksia apinoista. Thaimaassa ne nappasivat kädestämme Pringles-sipsipaketin ja 5-vuotiaan poikamme lettuset. Olisihan se voinut olla ihan hauskaakin, mutta ei siinä vaiheessa, kun ne sähisivät sellaista ikävänkuuloista uhoamis-sähinää ja saimme pelätä, että ne hyökkäävät kimppuun.)

Vuorelle päästyämme ihailimme Gibraltarin huimia näkymiä. Katselimme, kuinka iso apina kantoi pikkuista. Jotkut apinoista söivät sipsejä ja ihmiset ottivat niistä valokuvia. Kävelimme sinne tänne, ilman sen suurempaa määränpäätä. Sitten yht äkkiä yksi apinoista alkoi sihistä/murista porukallemme. Pysähdyimme ja ihmettelimme murinaa. Poikani lähti juoksemaan minua kohti ja silloin iso apina hyppäsi selkääni ja siitä pois. Seuraava hyökkäys oli poikani selkään, johon se jätti myös ilkeät tarraamisjäljet ja mustelmat. Kaikki lapset (ja aikuiset) säikähtivät hyökkäämistä ihan älyttömästi! Lähdimme paikalta pois yrittäen vakuutella lapsille, että olimme kenties sattuneet emon ja poikasen väliin ja ettei apinoita oikeasti tarvinnut pelätä. ….eipä. Itsekin olin aivan hermona! Se Gibraltarin reissu päättyi sitten siihen. Palasimme hysteeristen lasten kanssa vaijerihissille ja alas parkkipaikalle. Äh.

Eli sellainen oli meidän ratkiriemukas kohtaaminen apinoiden kanssa. Ja sitten ei kun kuviin. Näistä voi onneksi jo nauttia ilman pelkoa hyökkäyksistä. :) Kuvat olen ottanut jostain syystä Jpeg-tiedostoina (enkä RAW:ina), eli ne tuli kortilta pitkälti tämän näköisinä.

gibraltar, monkies, gibraltar monkies, apina, apinat, lilychristina, lilychristina photographygibraltar, monkies, gibraltar monkies, apina, apinat, lilychristina, lilychristina photographygibraltar, monkies, gibraltar monkies, apina, apinat, lilychristina, lilychristina photographygibraltar, monkies, gibraltar monkies, apina, apinat, lilychristina, lilychristina photographygibraltar, monkies, gibraltar monkies, apina, apinat, lilychristina, lilychristina photographygibraltar, monkies, gibraltar monkies, apina, apinat, lilychristina, lilychristina photographygibraltar, monkies, gibraltar monkies, apina, apinat, lilychristina, lilychristina photographygibraltar, monkies, gibraltar monkies, apina, apinat, lilychristina, lilychristina photographygibraltar, monkies, gibraltar monkies, apina, apinat, lilychristina, lilychristina photographygibraltar, monkies, gibraltar monkies, apina, apinat, lilychristina, lilychristina photographygibraltar, monkies, gibraltar monkies, apina, apinat, lilychristina, lilychristina photography

 

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

HEI YSTÄVÄT

Mukavaa kun löysit blogiini! Blogista pääset kurkkimaan töitäni, vapaa-ajan puuhastelujani, sekä lukemaan valokuvaamisesta yleisesti. Toivottavasti viihdyt!

KATEGORIAT

VIIMEISIMMÄT ARTIKKELIT

Menu