Downton Abbey | muotokuvaus

Sain kevään aikana yhteydenoton kaasolta, joka järjesti ystävänsä polttareita. Teemana oli 20-luku ja Downton Abbey. Parasta, yksi lempisarjoistani!

Kuvaukset järjestimme morsiamelle täytenä yllätyksenä Kaisaniemen Kasvitieteellisessä puutarhassa. Olin menossa myös polttarisankarin häihinsä kuvaajaksi, joten kasvoni olivat hänelle jollain tavalla tutut. Ei siis tarvittu isoakaan piuhojen yhdistelyä, kun morsian jo tiesi, mitä tämä etappi toi tullessaan.

Lämpötila nousi trooppisen kuumaksi hyvinkin pian, mutta Downton Abbeyn teemamusiikin, ihan mielettömän iloisen porukan ja niukkojen vaatteiden avulla pärjäsimme paremmin kuin hyvin. Kuvailimme noin tunnin kasvitieteellisen eri huoneissa. Käytössäni oli suurelta osaa lempiobjektiivini, hillitön 200mm f2. Se painaa paljon ja sen kanssa oli pakko mennä sankarista hyvinkin etäälle. Objektiivin jälki on kuitenkin omaa luokkaansa ja vaikka kuinka kokeilin päästä samaan lopputulokseen köykäisemmillä linsseillä, palasin lopulta aina jättiputkeeni. #love.

Nämä ovat yhdet lempikuvistani sitten ikinä. Kiitos, kun pääsin osaksi hauskaa päiväänne ja sain ikuistaa tämän kuvankauniin morsiamen. <3

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

HEI YSTÄVÄT

Mukavaa kun löysit blogiini! Blogista pääset kurkkimaan töitäni, vapaa-ajan puuhastelujani, sekä lukemaan valokuvaamisesta yleisesti. Toivottavasti viihdyt!

KATEGORIAT

VIIMEISIMMÄT ARTIKKELIT

Menu