Benalmadenan perhospuisto

Viime sunnuntaina piipahdimme Benalmadenan perhospuistossa. Paikka oli pieni, mutta hyvä niin! Se sisälsi yli 1000 perhosta Amerikasta, Aasiasta ja Afrikasta ja nähtävää riitti jopa parin tunnin ajaksi! Perhospuistossa käyskenteli vapaana myös kilpikonnia, kenguru, lintuja, leguaani ja kameleontti. Tai no kameleontti ei ollut vapaana, mutta kaikki muut olivat. Näimme myös perhosen toukkia, munia, koteloita ja silkkiperhosen koteloita. Paikka oli trooppisen lämmin ja kostea ja vanhana Thaimaan matkaajana tunsin palanneeni taas Aasian lämpöasteille. Todella kiinnostava ja näkemisen arvoinen paikka. Suosittelen!

benalmadena butterfly park, benalmadenan perhospuisto, Mariposario de Benalmadenabenalmadena butterfly park, benalmadenan perhospuisto, Mariposario de Benalmadenabenalmadena butterfly park, benalmadenan perhospuisto, Mariposario de Benalmadenabenalmadena butterfly park, benalmadenan perhospuisto, Mariposario de Benalmadenabenalmadena butterfly park, benalmadenan perhospuisto, Mariposario de Benalmadenabenalmadena butterfly park, benalmadenan perhospuisto, Mariposario de Benalmadena

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

HEI YSTÄVÄT

Mukavaa kun löysit blogiini! Blogista pääset kurkkimaan töitäni, vapaa-ajan puuhastelujani, sekä lukemaan valokuvaamisesta yleisesti. Toivottavasti viihdyt!

KATEGORIAT

VIIMEISIMMÄT ARTIKKELIT

Menu