Balleriina | Ylioppilaskuvaus Porvoo

Tuhannesti onnea kaikille tämän kesän valmistuneille ja kesälomansa aloittaneille!

Tämän kaunottaren tapasin Kiialan kartanon pihalla lakkiaislauantaina. Sää oli pilvipuotainen ja näin taivaan täyttyneen paksuista pilvilaatoista. Kuvaajan näkökulmasta: pilvinen on paistetta paljon parempi.

Kysyin tyttöseltä ennen kuvauksen alkua, millaisista kuvista hän haaveili. Perinteisemmistä poseerauksista vai jostain vähän taiteellisemmasta. Silmääkään räpäyttämättä hän sanoi, että taiteellisista. Että oli ihastellut kuvissani juuri niiden erilaisuutta ja keijukaishenkisyyttä. Jes, olin omalla kentälläni. :)

Kuvaus tehtiin Kiialan Kartanon pihamaalla. Muutaman perhekuva jälkeen asetimme itsemme suloisen lammen äärelle. Minä makasin maassa valkoisessa paidassani (mitähän oikein ajattelin, kun laitoin sen ylleni…?) ja hihkuin mielessäni, kun tajusin takavalon tuovan tytön heijastuksen veteen. Tämän jälkeen siirryimme pitkän kujan varrelle, joka tuo kartanolle. Kujalla ollessamme tytön poikaystävä mainitsi hänen balettitaustastaan. Voi jotta, tämä keijukaismekkoinen tyttö osasi vielä balettiakin! Se oli pakko kuvata tavalla tai toiselle! Otimme muutamat kuvat heinäpellossa ja sitten pyysin tyttöä riisumaan kenkänsä ja tekemään balettihyppyjä nurmikolla. Lopputulos on tässä. <3

Kiitos näistä kuvauksista, oli aivan ihana ja monipuolinen 60-minuuttinen! Muistakaahan tekin tulevat mallini mainita erikoisosaamisistanne. Pieni ripaus persoonaa tuo kuviin todella paljon!

idkuva, LilyChristina Photography, ylioppilaskuvaus, ylioppilaskuva, yo kuva, yo-kuva, ylioppilas, kiialan kartano, muotokuvaus, portrait, dance, dancerLilyChristina Photography, ylioppilaskuvaus, ylioppilaskuva, yo kuva, yo-kuva, ylioppilas, kiialan kartano, muotokuvaus, portrait, LilyChristina Photography, ylioppilaskuvaus, ylioppilaskuva, yo kuva, yo-kuva, ylioppilas, kiialan kartano, muotokuvaus, portrait, LilyChristina Photography, ylioppilaskuvaus, ylioppilaskuva, yo kuva, yo-kuva, ylioppilas, kiialan kartano, muotokuvaus, portrait, LilyChristina Photography, ylioppilaskuvaus, ylioppilaskuva, yo kuva, yo-kuva, ylioppilas, kiialan kartano, muotokuvaus, portrait, LilyChristina Photography, ylioppilaskuvaus, ylioppilaskuva, yo kuva, yo-kuva, ylioppilas, kiialan kartano, muotokuvaus, portrait, LilyChristina Photography, ylioppilaskuvaus, ylioppilaskuva, yo kuva, yo-kuva, ylioppilas, kiialan kartano, muotokuvaus, portrait, LilyChristina Photography, ylioppilaskuvaus, ylioppilaskuva, yo kuva, yo-kuva, ylioppilas, kiialan kartano, muotokuvaus, portrait, LilyChristina Photography, ylioppilaskuvaus, ylioppilaskuva, yo kuva, yo-kuva, ylioppilas, kiialan kartano, muotokuvaus, portrait,

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

HEI YSTÄVÄT

Mukavaa kun löysit blogiini! Blogista pääset kurkkimaan töitäni, vapaa-ajan puuhastelujani, sekä lukemaan valokuvaamisesta yleisesti. Toivottavasti viihdyt!

KATEGORIAT

VIIMEISIMMÄT ARTIKKELIT

Menu