Asettumista kotiin

Heip,

Luulin että lihakset kasvaa, kun niitä käyttää. Ajattelin, että kannetuani laatikoita Espanjassa ja levättyäni pari päivää, olisin täydessä iskussa. Lihakset valtavina ja täynnä leijonan voimaa. Ei. Ei se sitten niin mennytkään. Nyt kun sählään muuttolaatikoiden kanssa täällä Suomen päässä, huomaan voimieni olevan aivan poissa. Keskipainoisetkin laatikot tuottavat ongelmia, vaikka vielä Espanjassa kantelin niitä 4-kerroksisessa talossamme alhaalta ylös. Minusta ei ole lipaston siirtäjäksi saati huonekalujen kantajaksi alakerrasta yläkertaan. Inhaa. Siis oikeasti inhaa! No mutta onneksi pahin laatikko-show alkaa pikkuhiljaa olemaan takana. Jätän ne kaikista painavimmat laatikot muille ja keskityn verhojen silittelyyn, pyykinpesuun ja muihin tyttömäisiin juttuihin. ;) Jonkunhan ne on nekin hommat tehtävä!

Kuvaaminen on vielä täällä Suomessa jäänyt. Kamera on edelleen siinä samassa kameralaukussa, jossa se oli tänne tullessa. Kotonamme alkaa kuitenkin näyttämään jo pikkuhiljaa niin kivalta, että kohta on aika kaivaa kamera esiin ja räpsiä kuvia. Ja kyllä on kivaa, kun huonekalut löytävät taas paikkansa  ja koti alkaa näyttämään ihan oikeasti kodilta! Espanjan tupa oli niin kliinisen valkoinen, uusi ja täydellisen puhdas, että meidän beigen, kermaisen ja harmaan sävyiset huonekalut sotivat siellä seinien kanssa. Nyt ne taas toimii! Jess!

Otin toisiksi viimeisellä Espanja viikolla mageita kuvia vähän räyheämmällä otteella. Tiesin, että teen niistä jälkikäsittelyssä mustavalkoisia. En ole vielä käsitellyt kuvasarjasta kuin nämä muutamat, joten tässä hiukan esimakua samanhenkisen kuvasarjan tulevista kuvista. Ja muistakaa, että kauttani saa myös rippi,- ja valmistujaiskuvat hintaan 79 €. Teethän varauksen pian jotta saat sen ajan, jonka haluat!

Ihanaa viikon jatkoa sinulle!

finnish photographer, children photography, lapsimuotokuvaus, lapsikuvaus, lapsikuvaus porvoo, valokuvaus porvoo, valokuvaaja porvoo, hyvä valokuvaaja porvoo, lilychristina, lilychristina photography, muotokuvaus, muotokuvaaja,finnish photographer, children photography, lapsimuotokuvaus, lapsikuvaus, lapsikuvaus porvoo, valokuvaus porvoo, valokuvaaja porvoo, hyvä valokuvaaja porvoo, lilychristina, lilychristina photography, muotokuvaus, muotokuvaaja,finnish photographer, children photography, lapsimuotokuvaus, lapsikuvaus, lapsikuvaus porvoo, valokuvaus porvoo, valokuvaaja porvoo, hyvä valokuvaaja porvoo, lilychristina, lilychristina photography, muotokuvaus, muotokuvaaja,finnish photographer, children photography, lapsimuotokuvaus, lapsikuvaus, lapsikuvaus porvoo, valokuvaus porvoo, valokuvaaja porvoo, hyvä valokuvaaja porvoo, lilychristina, lilychristina photography, muotokuvaus, muotokuvaaja,finnish photographer, children photography, lapsimuotokuvaus, lapsikuvaus, lapsikuvaus porvoo, valokuvaus porvoo, valokuvaaja porvoo, hyvä valokuvaaja porvoo, lilychristina, lilychristina photography, muotokuvaus, muotokuvaaja,

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

HEI YSTÄVÄT

Mukavaa kun löysit blogiini! Blogista pääset kurkkimaan töitäni, vapaa-ajan puuhastelujani, sekä lukemaan valokuvaamisesta yleisesti. Toivottavasti viihdyt!

KATEGORIAT

VIIMEISIMMÄT ARTIKKELIT

Menu