Animals

En tiedä miksi, mutta rakastan eläinten kuvaamista tavattomasto. En niinkään kissojen ja koirien tai muiden perinteisten karvakasojen (johtunee siitä, ettei meillä ole lemmikkiä), vaan täysin toisenlaisten. Linnut on ehkä yksi pahimmista paheistani. Voisin tsuumailla esim. puluja vaikka kuinka kauan yrittäen löytää linnun parhaan ilmeen ja täydellisimmän asennon. Heh. Kai se on vähän niinkuin ihmistenkin kanssa. Kun malli on asettunut paikalleen, on haastavaa ja hienoa päästä hakemaan sille täydellistä valoitusta, terävintä tarkkuutta ja onnistuneinta poseeta.

Tässä muutama kuva viimeaikaisista eläinotoksistani. Kuvat on otettu Marbellassa.

lilychristina, lilychristina pictures, lilychristina photography, muotokuvaus helsinki, nature picture, nature photography, luontokuva, luontokuvaus, lilychristina, lilychristina pictures, lilychristina photography, muotokuvaus helsinki, nature picture, nature photography, luontokuva, luontokuvaus, IMG_8790lilychristina, lilychristina pictures, lilychristina photography, muotokuvaus helsinki, nature picture, nature photography, luontokuva, luontokuvaus,

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

HEI YSTÄVÄT

Mukavaa kun löysit blogiini! Blogista pääset kurkkimaan töitäni, vapaa-ajan puuhastelujani, sekä lukemaan valokuvaamisesta yleisesti. Toivottavasti viihdyt!

KATEGORIAT

VIIMEISIMMÄT ARTIKKELIT

Menu