Aaton aatto

Meillä on joulutohinat jo hyvässä mallissaan. Ruoka on hankittu, kuusi on kotona, koti on siivottu ja lahjat on hankittu. Enää paketointia, kuusen koristelua, loppuimurointi ja muuta pientä. Aikas mukavaa! <3

Jos nyt jotain isompaakin vielä tänään, niin haaveena olisi ostaa uudet joulukuusenkoristeet (näimme vanhan videon muutaman vuoden takaisesta joulusta ja silloisen kuusen koristeet näyttivät kammottavilta. Toki kuusikin oli harva ja mahdoton, joten tuskin siinä mitkään koristeet olisivat komeilta näyttäneet…). :D Ongelma koristeissa on vain se, että löydämmekö mieluisia pikkuisesta Porvoosta? Robinhoodista, Tokmannilta jne. toki löytyy omansa, mutta eihän ne nyt ihan Stockmanin koristeilta näytä. …tässä kun on maku kehkeytynyt vuosien varrella vähän krantummaksi. Toisaalta, viimein kun lasten puolesta olisi mahdollista ostaa vaikka lasipalloja, niin nyt tuvassa häärii pikkuinen samojedin pentu. Kohta 10 -viikoinen koiramme on täynnä kiinnostusta kaikesta, mikä roikuu naaman korkeudella. Eli kuusen oksat, nauhat, sähköjohdot jne. Hmy. Pitäisikö siis kuitenkin vielä pitäytyä vanhoissa palloissa ja täydentää varastoa vain muutamalla uudella…? No joo. On tämä nyt niin vaikeata! :D Heh. (…kuten huomaatte, tässä majassa ei oikeasti ole sen kummempia murheita).

Nyt hiukan harmittaa, kun en ole kuvaillut kotiamme sillä silmällä, että saisin kuvia tänne. Voisin ryhdistäytyä joulun aikana ja korjata tilanteen (en toki lupaa mitään. Mutta lupaan yrittää). Tänään kuvituksena tämänvuotinen joulukorttikuvamme. Mitäs pidätte? Eikös sisarusrakkaus olekin suloista. ;)

joulukortti, joulukorttikuva, christmas, christman card, tonttu, tontut, hauska joulukortti

Ihanaa joulun aikaa sinulle!!! Toivottavasti se tulee olemaan lämminhenkinen ja tunnelmallinen. <3

Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

HEI YSTÄVÄT

Mukavaa kun löysit blogiini! Blogista pääset kurkkimaan töitäni, vapaa-ajan puuhastelujani, sekä lukemaan valokuvaamisesta yleisesti. Toivottavasti viihdyt!

KATEGORIAT

VIIMEISIMMÄT ARTIKKELIT

Menu