Uutta kameraa odotellessa

Tilasin uuden kameran ja linssin toissapäivänä ja odotan niiden saapumista, kuin kuuta nousevaa. Minun Canon 70D järjestelmäkamera ja linssit 85mm 1.2 ja 18-135mm nimittäin ryöstettiin Barcelonassa ja niiden menetyksen johdosta olen ollut allapäin muutaman viikon. Ostin 70D:n ja linssit tämän vuoden heinäkuussa, joten käyttöikää niille pääsi kertymään vaivaiset 4 kuukautta. Menetys sai kuitenkin aikaan sen, että tajusin rakastavani kuvaamista. Myös paloni oppia lisää ja tehdä tästä ammatin, kasvoi merkittävästi.

70D on kroppikennoinen malli, jossa on kosketusnäyttö, wi-fi ja erinomainen videokuvan laatu. Rungon tarkennusominaisuuksiin en kuitenkaan ollut ihan tyytyväinen. Kun yhdistin linssin 85mm 1.2 siihen, oli tarkennus monesti liki mahdotonta. Kroppikennon ja 85mm:sen linssin yhdistelmä oli myös haastava. Jouduin pakenemaan kohdetta useiden metrien päähän, että sain sen mahtumaan kokonaisuudessaan ruutuun. Barcelonassa ehdin jo haaveilla 35mm 1.4 linssistä, mutta onneksi en ostanut sitä. Sinne se olisi mennyt muiden linssien ja rungon kanssa.

Nyt tilauksessa on Canonin 5D mark 3 ja linssi 50mm 1.2. Aloitan yhdellä linssillä ja kun rahaa taas joskus on, satsaan seuraavaan. Käpelöidessäni Mark 3:sta kaupassa, olin niin kömpelö. En tajunnut laitteesta oikeastaan yhtään mitään. Jälkeenpäin olen nähnyt painajaisia siitä, etten saa kameraani haltuun ja kuvat falskaa toinen toisensa jälkeen. Heh. Noh, tuskin vaan. Mutta alkuun kaikki uusi vaatii aina totuttelemista ja lukuisia tunteja harjoitusta. Ja sen teen mielelläni! <3

Nämä kukkakuvat ikuistin kesällä 2014 Suomessa. Näissä on jotain ihanaa. Eikö sinustakin.

lilychristina, lilychristina pictures, lilychristina photography, muotokuvaus helsinki, nature picture, nature photography, rose, lilychristina, lilychristina pictures, lilychristina photography, muotokuvaus helsinki, nature picture, nature photography, rose,

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

HEI YSTÄVÄT

Mukavaa kun löysit blogiini! Blogista pääset kurkkimaan töitäni, vapaa-ajan puuhastelujani, sekä lukemaan valokuvaamisesta yleisesti. Toivottavasti viihdyt!

KATEGORIAT

VIIMEISIMMÄT ARTIKKELIT

Menu